Montag, 10. Juli 2017

Musa Jopulli: Thërret MËRGATA

Jashtë trojeve Arbërore kosovoistët e turkoizmit dhe araboizmit n'Atdheun tonë ! 
Përgjegjësit e kësaj politike të kosovoizmit të larë në korrupsion dhe krime të dalin para Drejtësisë!
Mjaftë më çakajve në mbrojtje me gjuhën e thatë të kësaj politike çfrenuese, ku ferrtari dhe adhuruesit e tij mbajnë peng gjithë një popull të dalur nga sundimi shekullor, siç i "pari"një partie të Dardanisë, ardhur me dinakëri për shkatërrim të kësaj foleje atdhetare, siç i "pari" një tjetër në injorancën e tij, siç një magaloman i tmerrshëm me ide feo-komuniste, siç një i pasur me direktiva të moskovizmit, siç mercenarë të monedhës pa djersë, siç
figura të mjerme që erdhën në pushtet me metotda më çnjerëzore dhe vazhdojnë edhe më me meskinizëm të pa parë!
Që të gjithë këta, të shpallur, "heronjë" ishin dhe mbetën në kundërshtim me plotikën e refuzimit të Rugovës, mbetën edhe sot në kundërshtim me penën e intelektualëve, ishin dhe janë në kundërshtim me pushkën e Adem Jasharit, Zahir Pajazitit, Sali Çekut, Agim Ramadanit, janë n'errësirë dhe aq të errshëm me filozofinë e Anton Çettës, me amanetin e Rilindasëve, dhe në asnjë pikë me hallet dhe vështirësitë e popullit të Dardanisë !
Le të dëgjohet zëri i arsyes, i së drejtës së dardanëve në Dardaninë e Arbërisë .
Mërgata ishte dje, ajo për të mirën e Atdheut është edhe sot!
Po u hoqën zvarrë këta dëmtues, Mërgata do jap gjithë mundin e vet që Dardania ta zë vendin meritor, në meritën që i takon !

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen