Publicistikë

1 Kommentar:

  1. Përshëndetje stafit admin. të Revistës AlbPlanet!

    Jeni një Revistë prestigjoze kombëtare dhe shumë e kërkuar për të gjithë shqiptarët kudo që gjenden në meridianet e botës, madje do thoja, edhe e nevojshme me publikimet dhe prezantimet që jeni duke bërë nga sfera e krijimtarisë letrare, artit, kulturës dhe letrërsisë shqipe, duke ecur në drejtimin e një ideali dhe interesi të përgjithshëm dhe jepni kontributin më të madh shqiptarizmit. Ky zatën, si duket, edhe është preokupimi kryesor e universal i Revistës prestigjoze AlbPlanet. Kjo edhe është arsyeja që më bëri t'ju shkruaj këto rreshta në shenjë falnderimi,respekti dhe duke ju uruar suksese gjithmonë kolosale për të kuptuar realitetin nga sferat e artit, poezisë, vargut, publicistikës dhe kulturës sonë të gjithmbarshme shqiptare!

    Ju priftë e mbara !

    Nafi ÇEGRANI, Shkup

    AntwortenLöschen