Stafi

Themelues dhe drejtues:
HAXHI MUHAXHERI
  
Bashkëpunëtorë:
Albert Zholi, Arif Molliqi, Arsim Halili, Agim Gashi, Agim Drenica, Alexandra Adami, Brahim Avdyli, Bexhet Asani, Bedri Tahiri, Biser Mehmeti, Besim Xhelili, Billal Maliqi, Dan Kosumi, Hasan Qyqalla, Hamit Taka, Hekuran Miraka, Hyqmet Hasko, Halit Methasani, Grigor Jovani, Gëzim Llojdia, Fran Ukcama, Fadil Curri, Fakete Rexha, Fran Tanushi, Fehmi Berisha, Fahri Xharra, Festim Gjestila, Frrok Kristaj, Myrteza Mara, Majlinda Rama, Myzaljen Hoxha, Musa Jupolli, Mentor Thaqi, Musa Osmani, Namik Selmani, Imri Trena, Idriz Berisha, Ismet Krasniqi, Ismet Tahiri, Luan Jakupi, Lek Gjoka, Lumo Kolleshi, Ligor Stafa, Nehat Jahiu, Rrahim Sadiku, Rrezart Palluqi, Prend Buzhala, Prelë Milani, Raimonda Moisiu, Ramiz Selimi, Rrok Berisha, Ragip Kçiku, Shefqet Dibrani, Seveme Fetiqi, Sali Zogiani, Zejnepe Alili - Rexhepi, Zyba Hysa, Xhemajl Rudi, Xhevair Cirongu, Kujtim Stojku, Kozeta Zylo, Kasam Shaqirvela, Dhimitër Kokaveshi, Lumturi Plaku, Qemajl Juniku, Josif Gegprifti, Endri Nazarko, Gjergj Nikolla etj.

...
Nëse kemi harruar ndonjërin nga bashkëpunëtoret, ju lutemi që të na njoftoni !

Respekt për te gjithë juve që kontriboni me shkrime në Revistën ekeltronike "AlbPlanet". 


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen