Sonntag, 7. Januar 2018

Rizah Sheqiri: DIELL NË FJALË

Rizah Sheqiri

DIELL NË FJALË 
- miqëve të mi -

Në fjalët e nxehta
Digjen Eta e Heta 
Njëra - meteore
E tjetri si kometa

Universit i falin kthjelltësi 
Tokës dhe qiellit bukuri
Zemrave plot ngrohtësi…-
Diell në fjalë e në dashuri

Me vrullin e shpirtit 
Shtegtojnë galaksisë
Të shkrihen në ndjenjat
E zjarrit të dashurisë

Universit i falin kthjelltësi 
Tokës dhe qiellit bukuri
Zemrave plot ngrohtësi…-
Diell në fjalë e në dashuri

25.12.2017

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen