Stafi

Themelues dhe drejtues:
HAXHI MUHAXHERI
  
Bashkëpunëtorë:
Albert Zholi, Alketa Maksuti Beqari, Arif Bozaxhi, Arif Molliqi, Agim Gashi, Anton Marku, Ajet Shala, Brahim Avdyli, Bexhet Asani, Bedri Tahiri, Biser Mehmeti, Bilall Maliqi, Dan Kosumi, Hamit Taka, Hekuran Miraka, Hyqmet Hasko, Halit Methasani, Grigor Jovani, Gëzim Llojdia, Gjin Gjonpali, Fran Ukcama, Fadil Curri, Fakete Rexha, Fran Tanushi, Fahri Xharra, Festim Gjestila, Frrok Kristaj, Majlinda Rama, Mehmetali Rexhepi, Muharrem Blakaj, Myrteza Mara, Myzaljen Hoxha, Mehmet Rrema, Musa Osmani, Imri Trena, Idriz Berisha, Ismet Krasniqi, Ismet Tahiri, Luan Jakupi, Lumo Kolleshi, Liri Bimi, Ligor Stafa, Naim Fetaj, Nehat Jahiu, Rrahim Sadiku, Rrezart Palluqi, Prend Buzhala, Prelë Milani, Raimonda Moisiu, Ramiz Selimi, Rrok Berisha, Ragip Kçiku, Rifat Ismaili, Shefqet Dibrani, Seveme Fetiqi, Sali Zogiani, Zyba Hysa, Xhevair Cirongu, Kujtim Stojku, Kozeta Zylo, Kasam Shaqirvela, Lumturi Plaku, Qemajl Juniku, Josif Gegprifti, Gjergj Nikolla etj.

...
Nëse kemi harruar ndonjërin nga bashkëpunëtoret, ju lutemi që të na njoftoni !

Respekt për te gjithë juve që kontriboni me shkrime në Revistën ekeltronike "AlbPlanet". 


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen