Poezi

Ajet Shala - Katër poezi
Fran Ukcama - Bajrami është dhe festa ime!
Arqile Gjata - Një tufë me poezi
Hamit Taka - Një tufë me poezi
Nexhat Rexha - Cikël Poetik
Rrahim Sadiku - Një tufë me poezi
Shaban Cakolli - Një buqetë me poezi
Isa Baftiaj - Cikël poetik
Ramadan Mehmeti - Poezi... 
Jahe Fida - Dhjetë poezi
Kolec Traboini - Fajin e ka Hekuba  
Shaban Pllana - Tetë poezi
Cikël Poetik nga Josif Gegprifti 
Sabit Abdyli - Cikël poetik
Ali Sh. Berisha - Cikël poetik
Shaban Pllana - Fjalët e gurta
Haxhi Muhaxheri - Dridhja telat asaj sharkie
Buqetë me poezi nga Sinan Sadiku
Poezi nga Baki Ymeri (1) 
Poezi nga Baki Ymeri (2)
Poezi nga Baki Ymeri (3)
Poezi nga Adem Zaplluzha (1)
Cikël poetik nga Dedë Shkurti
Poezi nga Myrteza Mara (1)
Poezi nga Naxhije Doçi (1)
Poezi nga Naxhije Doçi (2)
Poezi nga Shukrije Gashi (1)
Haxhi Muhaxheri - Kur hesht Zëri i Arbërit
Agim Shehu - Dy poezi  
Naxhije Doçi - Poezi
Nebih Bunjaku - Nëntë poezi
Nehat Jahiu - Cikël poetik
Cikël poetik nga Fahrije Kllokoqi
Poezi nga Sinan Sadiku
Grigor Jovani - Punë të zotit
Nexhmi Hoxha - Cikël poetik
Cikël poetik nga Demush Mehmeti
Cikël poetik nga Hasan Qyqalla
Cikël poetik nga Arsim Kajtazi
Buqetë poetike nga Miradie Z. Avdullahu
Buqetë poetike nga Mentor Thaqi
Buqetë poetike nga Musa Jupolli
Pozaet Qose - Cikël poetik
Kujtim stojku - Cikël poetik
Mimoza Rexhvelaj - Cikël poetik
Sokrat Habilaj - Cikël poetik 
Musa Jupolli - Buqetë me poezi
Ymer Nurka - Fabula
Gjergj Nikolla - Cikël Poetik
Drita Fejza - Cikël Poetik
Shefqet Dibrani - Cikël Poetik
Reshida Çoba - Cikël poetik
Kujtim Stojku - Buqetë me poezi
Jusuf Bislimi - Gjashtë poezi
Fran Tanushi - Pesë poezi 
Pal Sokoli - Shtatë poezi 
Maxhun Osmanaj - Dhjetë poezi
Sherife Berisha Thaçi - Cikël poetik 
Sylejman Aliu - Poezi
Nexhip Bashllari - Cikël me poezi 
Shaban Pllana - Muhaxhirët
Fadil Curri - Liria e robëruar 
Frrok M. Kristaj - Ringjallja e pagëzimit
Bajram Kallaba - Cikël poetik 
Xheladin Mjeku - Flamur në Boletin 
Agim Drenica - Në Bajgorë, si në Vlorë...
Avdush Canaj - NJË LOT NË QEPALLË
Shefqet Dibrani - Shkrimtarit N. Rrahmani
Poezi nga Rrahim Sadiku (1)
Poezi nga Muharrem Kurti (1)
Poezi nga Mërgim Osmani (1)
Poezi ga Josif Gegprifti (1)
Poezi nga Zef Mulaj
Poezi nga Mustafë Krasniqi
Musa Jupolli - Haxhi Muhaxheri-t
Mentor Thaqi - Tungjatjeta Haxhi Muhaxheri
Agim Gashi (Drenica) - Gëzuar, o vëlla!
Faruk Tasholli - Vajtim për Kosovën
Remzi Limani - Gjashtë poezi
Zabit Sulo - Cikël poetik
Poezi e dhimbjes dhe e shpresës
Buqetë poetike nga Sabit Gecaj
Buqetë poetike nga Xheladin Hamza
Nëntë poezi nga Bardha Mance

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen