Samstag, 28. September 2013

WEB - Ekspozitë nga piktorja Sanije Dreshaj
Sanije Dreshaj u lind më 1976 në Vrellë te Istogut. Mbaroi Shkollene Mesme në Istog dhe Akademinë e Arteve në Prishtinë në klasën e prof.Rexhep Ferri,  në vitin 1998. Mëpastaj Studimet Pasuniversitare-dega e pikturës në klasen e prof.Esad Valla, në vitin 2004. Kishte një ekspozitë personale në Klinë në vitin 2006 dhe merr pjesë rregullisht në ekspozita kolektive.
Sanija punon si Arsimtare e Artit.

Espozitat Kolektive:

Prishtinë –Muzeu I Kosovës, Ekspozita “ Rrugët e Lirisë “2007
Prishtinë- GA, Bienali Nderkombetar i Vizatimit 2008
Prishtinë- GA,Bienali Ndërkombëtar i Vizatimit 2010
Prishtinë-2011 GA, Salloni  I Nëntorit 2010
Gjilan  GA “Flaka e Janarit “2008 ,2011,2012
Pejë – Muzeu Haxhi Zeka,  Ekspozita  16 Qershori 2007 - qmimi  i pare
Pejë  - 2008 ,2009 ,2010 ,2011,2012
Shqipëri – Gjirokastër -2010

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen