Freitag, 3. Oktober 2014

Fran Ukcama - Bajrami është dhe festa ime!

 
GEZUAR, 
BAJRAMI ËSHTË DHE FESTA IME !!!
 
Gëzuar Bajrami vellezër dhe motra,
Bajrami është edhe i imi, edhe tjetrit,
ne presim festat me shendete dhe gota,

se ne na bashkon gjaku i Atdheut !
 
Gjitha festat, jehona në besime,
janë yje mbi Shqiperinë nënë,
janë lule shpirti rritur në blerime,
siç kemi një tokë, një diell, një henë !

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen