Montag, 16. Dezember 2019

Në krye të letrarëve shqiptarë në Austri, prozatori Hazir Mehmeti.

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë “Aleksandër Moisiu” në Vjenë të Austrisë, e ka mbajtur kuvendin e saj të dytë zgjedhor. Me ketë rast, kuvendin e ka shpallur të hapur kryetari i Lidhjes, z. Anton Marku, i cili njëherit e ka paraqititur edhe raportin e punës katërvjeçare. Ndërsa raportin financiar e ka paraqiti z.Besim Xhelili. Mëpastaj është zgjedhur kryesia e re e shoqatës në ketë përbërje:
  1. Hazir Mehmeti, kryetar 
  2. Violeta Allmuça, nënkryetare
  3. Anton Marku, sekretar 
  4. Besim Xhelili, ushtrues detyre i arkëtarit 
  5. Gjergj Rrustaj, anëtar
  6. Avdi Çeta, anëtar 
  7. Angjelina Marku, anëtare

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen