Mittwoch, 24. Januar 2018

Haxhi Muhaxheri: HEROIN S'E ZË GJUMI

Haxhi Muhaxheri

HEROIN S'E ZË GJUMI

Perëndesha ime
Ty kurrë nuk të ka munguar guximi

Eja të lutem... Eja
Zjarri ende nuk është shuar

Në Planetin Eta - jetohet mirë

Atje... Heroin nuk e zë gjumi
Po s'ja puthin diellin Lirisë

Kthehu moj... Ktheu
Kjo nuk është thirrja ime e fundit

Edhe Gjergji -
Sall një dashni e kishte për At'dhe

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen