Freitag, 1. März 2019

Grigor Jovani: SAMITI I QYFYREVE

Grigor Jovani

Përfundimisht, ai Samit i Diasporës që po mundohen të organizojnë në Tiranë qeveritarët e atjeshëm, tani që nuk dinë se ku e kanë kokën, por ama shqetëshen dhe preokupohen më në fund për të "larguarit e tyre të harruar dhe të mallkuar", është një qyfyre e madhe. Por qyfyret më të mëdhaja janë ata që përgatiten të shkojnë, me banderola, flamuj kombëtarë dhe fjalime. 
Eh, popull, popull, me ushkure të rëna nga uria por me kokën plot nga mençuria, e ke thënë tënden qyshkur: 

"Fshati digjet, kurvat krihen...". 

Por kurvat nuk dëgjojnë nga ai vesh. Kanë marrë viagra.

____
Marrë nga profili i shkrimtarit në Facebook

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen