Dienstag, 19. März 2019

Haxhi Muhaxheri: KUR MË SHKRUAN TI

Haxhi Muhaxheri

KUR MË SHKRUAN TI

Sa herë Ti më shkruan 
N‘shpirt më sjell qetësi
Yjet lozin valle
Veç për ne të dy

Pastaj kur më flet 
Nis e çel qërshia
Dhe mbi çati zemre
Këndojnë shtatë bilbila

E kur Ti më vjen
Sikur ma hap qiellin
Bien shtatë daulle
Dhe hëna puth diellin

Kur më puth në buzë
Shkrihet edhe bora
Sakaq del pranvera
Çel dhe lule vjollca

5 janar 2017

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen